1bet – mókás ötletek, amitől egyedi esküvőd lehet

1bet

Az esküvő életed egyik legnagyobb eseménye, nem csoda, hogy amikor erre készülsz, szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, és a vendégeid nagyon jól szórakoznának. Az alábbiakban bemutatok számodra néhány klassz, kreatív ötletet, amelyekkel biztosan kitűnsz majd a megszokott esküvők közül!

Táncparkett kellékek

Egy egyszerű, költséghatékony lépéssel garantáltan feldobhatod a táncparketten a hangulatot. Nem lesz másra szükséged, csak néhány strandpapucsra. Igen, jól értetted, strandpapucsra. A fáradó lábakról hamar lekerülnek a lábbelik a táncparketten, készülj hát egy kis figyelmességgel a táncparkett ördögeinek!
Szerezz be kis és nagy lábakra néhány pár strandpapucsot, amelyek mindenképp legyenek színesek, akár vicces figurás papucsok, mint például kacsás vagy virágos, és helyezd el őket egy kosárban a táncparkett szélén. Készíthetsz egy kis táblát is hozzá, amivel jelezheted a vendégeknek, hogy bátran válogathatnak, ha szeretnének kibújni a táncra alkalmatlan elegáns cipőkből

1bet sarok

Minden esküvőn vannak olyanok, akik csak azért jelennek meg, mert szeretik az ifjú párt, de egyébként introvertáltabbak, és hamar kimeríti őket a nagy társaság. Hozz létre egy kis sarkot, például 1bet sarkot, ahová a visszahúzódóbb vendégek elvonulhatnak egy kis időre.
Az 1bet vagy más egyéb játék akár egy laptopon vagy tableten jó időtöltés lehet. Helyezz egy 1bet számlálót is a sarokba, fülkébe, ami például 10 percenként újraindul. Ezzel elkerülheted, hogy valaki túl sok időt töltsön az 1bet sarokban.
Koktélállomás

Az esküvődet feldobhatod egy koktélkészítő állomással is, ahol a vendégek – egy báros segítségével természetesen – elkészíthetik saját koktéljaikat. A legsikeresebbek akár nevet is kaphatnak, és lehet, hogy mások is megkóstolják.
Mindezek mellett muszáj említést tegyek a kanapéról. Egy jó kanapé, amire le lehet huppanni két bulis dal között nagyon jól jöhet egy reggelig tartó parti alkalmával.