Egészségügyi asszisztens állás Debrecenben a DebrecenAllas.hu felületén

Egészségügyi asszisztens állás Debrecenben a DebrecenAllas.hu felületén

Az egészség megőrzése fontos, amire sajnos sokan nem figyelnek oda eléggé. Magyarország nem áll jól a világranglistán ezen a területen, így kicsit sem meglepő, hogy komoly szükség van egyre több szakemberre. Voltaképpen egy kiváló karrierút is lehet ez, ha kellően elhivatottak vagyunk. Amennyiben megvan a megfelellő tapasztalatunk és képesítésünk, akkor egészségügyi asszisztens állás Debrecenben a DebrecenAllas.hu felületén azonnal elérhető. Nézzük meg, hogy miről szól ez pontosan!

Egészségügyi asszisztens állás Debrecenben a Plazmaszolgálatnál
A Plazmaszolgálat Kft., amelyik Magyarország egyik rendkívül dinamikusan növekvő és meghatározó gyógyszeripari szereplője munkatársakat keres óradíjas egészségügyi funkcióba. Az országosan 12 Plazma Pontot működtető cég Debreceni csapatát szeretné újabb tagokkal bővíteni, hogy még professzionálisabban tudják ellátni a kiemelt szolgáltatásokat. A kiváló környezetben minden esély megvan a karrierépítés elkezdésére.


Amit elvárnak az egészségügyi asszisztenstől
Az elvárások között szerepel a kiemelkedő vénaszúrási képesség, az érvényes működési engedély és MESZK kártya, egészségügyi szakképesítés, kiváló kommunikációs képesség, szabálykövető és felelősségteljes, pozitív magatartás. A feladatok között olyan dolgok szerepelnek, mint a vérplazma levétel, az ehhez szükséges gépek kezelése, adminisztratív feladatok elvégzése és hasonlók. A DebrecenAllas oldalon minden további részletett megtalálunk és a jelentkezést is elvégezhetjük egyszerűen. Kár lenne elszalasztanunk a lehetőséget, hiszen ez lehet az a pozíció, amire régóta vártunk. Ne hagyjuk kicsúszni a markunkból!