Hercegnős színező lányoknak varázslatos filcekkel

színező lányoknak

színező lányoknak

A hercegnős színező lányoknak minden kis- és nagylánynak jár, hiszen ezzel nemcsak kikapcsolódik, de számos készségét is fejleszti játékosan és könnyedén. Az első, ceruzákkal végzett tevékenység a színezés szokott lenni. Úgy a lányok, mint a fiúk, előszeretettel adnak színeket a különböző virágoknak, mesefiguráknak, gyümölcsöknek, stb. A színező lányoknak egyszerűen telitalálat, ha szeretnénk olyan foglalkoztatót adni a gyermekünk kezébe, amivel szívesen tölti az idejét. A hercegnős színező lányoknak pedig különösen népszerű, hiszen szinte minden lányka kedveli a királylányokat, sellőket és egyéb női mesehősöket.

A színezés nem csupán közkedvelt tevékenység a csemeték körében, hanem roppant hasznos is. Egyrészt a kicsik megismerkednek a színekkel, árnyalatokkal, megtanulják az ujjaik között tartani a ceruzát, másrészt pedig rendkívül jól fejlődik a finommotorikájuk. Ráadásul még jobban ösztönzi a lánykákat a munkára, hiszen sokkal szívesebben foglalatoskodik a hercegnők, Minnie Mouse vagy virágok, mint mondjuk kisautók vagy robotok kifestésével. Szerencsére, kaphatóak már kifejezetten lányoknak készített változatok is, amiket bárki könnyedén beszerezhet. Ezek megtalálhatóak az okosjatek.hu webáruházban, nagy választékban.

A színező lányoknak többféle stílusban jelen van

A kínálatban található unikornist ábrázoló, divattervezős, cicás és egyéb állatos színező lányoknak. A nagyobbaknak Manga stílusú termékek is kaphatóak, valamint mandalás kifestőket is lehet innen rendelni. Az egyedi termékek bármikor megrendelhetőek a webshopból.

A hercegnős színező lányoknak csodálatos világba kalauzol el

Néhány kivétellel, minden kislány imádja a hercegnőket, királylányokat, sellőket és pónikat. A hercegnős színező lányoknak a boltok polcairól ezért nem hiányozhat. A lánykák gyakran álmodoznak arról, hogy ők maguk is mesebeli hercegkisasszonyok. Beöltöznek a kedvenc hősnőjüknek és úgy viselkednek, mintha ők maguk is egy csodaszép palotában élnének. A mesékből ismert női főszereplőket papírra is szívesen vetik, valamit előszeretettel színezik ki ezeket, sőt, ki is vágják, ha úgy tartja a kedvük. A hercegnős színező lányoknak az Okosjáték webshopban egészen egyedi kivitelben kapható. A Color Wonder Disney hercegnős színező a Crayola-tól nem hagyományos, hiszen mágikus filcekkel kerül a gyermekek kezébe, amik csak a papíron hagynak nyomot.

4 különleges, különböző színű (piros, narancs, kék, lila) varázsfilccel lehet csodaszép színes képeket varázsolni a sablonképekből. A termék 18 darab színezőlapot, valamint 4 darab Color Wonder filctollat tartalmaz. Ez a hercegnős színező lányoknak a szülőket is elbűvöli, mivel nemcsak nagyon szép és kreatív, de a filcek csak a sablonképeken hagynak nyomot, a kis kezecskék és az asztal tiszta, foltmentes marad. Melyik kislány ne imádna egy ilyen kifestőt? Ha még nem rendelkezik ilyennel a csemetéje, akkor nyugodtan lehet neki rendelni az Okosjátéktól a nap 24 órájában. A rendkívül jó árban kapható termék ajándéknak is kiváló szülinapra vagy bármilyen alkalomra, de különlegesebb esemény sem szükséges ahhoz, hogy valakit meglepjünk vele.