Futáshoz porcerősítő!

Nagyon szeretek futni, sokat sportolok. Ahhoz, hogy ezt a hobbimat sokáig fenn tudjam tartani sérülésmentesen, oda kell figyelnem a testem jelzéseire. Negyven fölött már gyakrabban előfordul, hogy recseg-ropog a csontozat több helyen is. Az ízületeim sem olyan rugalmasak, a porcok kopására is jobban oda kell figyelnem. Azt gondolom, hogy minél korábban kezdem el támogatni a szervezetem, annál később számíthatok arra, hogy komolyabb problémám lesznek.

A porc és csontrendszer védelmére eddig is figyeltem, ki is kérem szakemberek és más sportolók véleményét. Egyik futótársam esküszik a Prevenció Patika termékeire, és ajánlotta, hogy látogassak el a weboldalukra. Porcerősítők alkategória témában voltam érdekelt, mondanom sem kell mennyire megörültem a választéknak. Rögtön négy-öt oldalon is lapozgatva keresgélhettem a táplálékkiegészítők között. A választék nagy volt, első ránézésre is tudtam, hogy jó helyen járok, mindent megtalálok, amire jelenleg szükségem van.

Elhatároztam, hogy elérem a tizenötezer forint keretet, hogy az ingyenes kiszállításra jogosult legyek. Nagyon tetszett, hogy leellenőrizhettem két oldalon is, hogy az online patika működése legálisan történik. Ettől sokkal inkább biztonságban éreztem magam a vásárlás során.

A Prevenció Patika neve is sokat elárult a webes gyógyszertár működéséről. Nevében és kínálatában egyaránt a betegségek megelőzését tartják szem előtt, és ez passzolt az én világnézetemmel is. A Prevenció Patika porcerősítő alkategóriák között először az összetevők között válogatva próbáltam megtalálni a számomra leginkább megfelelő készítményt. Így használtam a szűrés funkciót hatóanyag szerint. Bejelöltem kedvenc készítményeim neveit, és kíváncsian vártam, hogy mely termékeket dobja ki.

A keresett nevek között szerepelt a collagen, a Boswellia gyógynövény, C-vitamin, magnézium, MSM összetétel. Ez alapján négy terméket dobott ki a patika keresője, amelyek négy különböző szempont szerint támogatják a porcok működését.

Elsősorban a legjobb és legdrágább készítményt tettem a kosaramba. Ez volt az Artilane Forte Ivóampulla. Mivel lejárat közeli termékről volt szó kedvezményes áron kínálták. Ezekben az ampullákban többféle hatóanyag is egyszerre megtalálható, ezért hatásában sokkal intenzívebb és komplexebb: collagen, C-vitamin, hialuronsav, magnézium, Tömjénfa kivonat, cink, q10, kvercetin mind-mind az összetételek között szerepelt. A doboz tizenöt darab ampullát tartalmazott, amelyekből naponta egyet ajánlott meginni kis vízzel vagy önmagában fogyasztva. A termék nem minősül gyógyszernek, de azért érdemes az ajánlott fogyasztási útmutatót követni. Édesítőszerrel készült, ezért cukrot nem fogyasztók is bátran használhatják ezt a vitamindús és porcok működését támogató italt.

A keresés eredményei között szerepelt a Porc-Max Ízületekre 6 tabletta is Dr. Chentől. Ez a népszerű márka minőségben és árban is nagyon kedvező.  Ez a termék számomra az MSM tartalom miatt volt érdekes, ami az ízület fontos tápanyaga. Ajánlott fogyasztása naponta kétszer egy tabletta, és máris tettem valamit a porcok egészséges működéséért.

Ha a Prevenció Patika Porcerősítők alkategóriában keresünk, biztosan találunk a csontok, ízületek, porcok védelmében számos terméket. Bankkártyával lehet fizetni az oldalon. Ha kérdésünk lenne, e-mailben fel lehet venni a kapcsolatot a gyógyszertárral. A Patika weboldala logikusan felépített, egyszerűen használható. Könnyedén lehet használni a kereső funkciót, és sok találatot eredményez a keresés. A weblapot is ízlésesen tervezték, áttekinthető kínálattal rendelkeznek.

Nagyon örülök, hogy ajánlották számomra a Prevenció Patikát, elégedett vagyok a kínálatukkal. Most már én is jó szívvel hívom fel a figyelmet erre az online patikára, különösen azok számára, akik szeretnének tenni a saját testük egészségéért.