Irodai asszisztensi munkatársat keres ausztriai munkaközvetítő cég a NyiregyhazaAllas.hu lapon

Irodai asszisztensi munkatársat

Szeretnénk nemzetközi környezetben tapasztalatot szerezni és hozzájárulni egy dinamikusan fejlődő vállalat sikeréhez? Akkor ehhez nem kell messzire mennünk, mert a munkalehetőség helybe érkezik. Irodai asszisztensi munkatársat keres ausztriai munkaközvetítő cég a NyiregyhazaAllas.hu lapon lelkes jelentkezőket. Ismerjük meg ennek a részleteit és amennyiben úgy érezzük, hogy megfelelünk az elvárásoknak és nekünk is tetszik az ajánlat, akkor nem marad más dolgunk hátra, mint jelentkezni!

Munkatársakat keres az ausztriai munkaközvetítő cég
A Team 24 Personalmanagement GmbH, egy osztrák munkaközvetítő cég, amelyik Linzben található központtal rendelkezik. Az új gyáregység építéséhez kapcsolódóan van szükség irodai asszisztens pozíciót betöltő jelentkezőre. A feladatok között olyan teendők vannak, mint az általános asszisztensi feladatok ellátása a helyszíni építkezés menedzsmentjét illetően. Ebbe beletartozik a beérkező posta kezelése, áruátvétel. További teendők a támogatás nyújtása a személyzettervezésben, munkaidő-kérelmek elkészítésében, valamint az utazásszervezésben és elszámolásban. Az irodai csapat munkaidejének koordinálása és adminisztrálása szintén a teendők része.


Amit a cég kínál
A munkaidő körülbelül heti 30-40 óra, amiért cserébe ausztriai munkaszerződés jár legalább egy évre a 17. vagy 18. héttől kezdődően. Ez a pozíció kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék fejleszteni szakmai készségeiket egy nemzetközi projekt keretében, miközben értékes tapasztalatokat szereznek az irodai munka világában. A Team 24 Personalmanagement GmbH elkötelezett amellett, hogy támogassa munkatársait a szakmai előmenetelükben, ezért folyamatos képzéseket és fejlődési lehetőségeket biztosít számukra. Kell ennél több?