Irodavezető-helyettes állás Miskolcon azonnali kezdéssel a Stone Energy Kft-nél

Irodavezető-helyettes állás Miskolcon azonnali kezdéssel a Stone Energy Kft-nél

Amikor munkát keresünk, akkor hajlamosak vagyunk csak arra figyelni, hogy egy bizonyos funkció mennyire felel meg a mi igényeinknek. Ugyanakkor többségében egy egész sor lista van, ami elvárásként áll a hirdetésekben. Természetesen, ha valóban komolyan gondolunk egy bizonyos szakmát, akkor annak kihívásaira minden szinten igyekszünk megfelelni. Ha mielőbb munkába akarunk állni, úgy jó hír, hogy található irodavezető-helyettes állás Miskolcon azonnali kezdéssel a Stone Energy Kft-nél. Ez az építőipari cég rátermett munkatársat keres, aki nagyon széles feladatkörrel fog rendelkezni. Lássuk ezt közelebbről!

Irodavezető-helyettes állás Miskolcon komoly feladatokkal
Amit az irodavezető-helyettes el kell tudjon végezzen az elsősorban a folyamatos dokumentálás. Ide tartozik a szerződések előkészítése, anyagrendelések koordinálása, a helyszíni kollégákkal való rendszeres együttműködés. Ezen kívül a céges flotta kezelése, a kivitelezőkkel való kapcsolattartás, számlák, szerződések előkészítése, ad-hoc problémák megoldása, irodai rend fenntartása, e-mailok, telefonok fogadása, az ügyvezető igazgatóval való szoros együttműködés. Igen széles tehát a lista.
Elvárások, amiknek meg kell felelni


Ha úgy gondoljuk, hogy a feladatok hosszú sora nem szegi kedvünket, akkor még ott vannak az elvárások, amiknek muszáj megfelelnünk. Ezek között alap a B kategóriás jogosítvány, a tanulási hajlandóság, problémamegoldó szemlélet, magas fokú megbízhatóság, kommunikációs szintű angol nyelvtudás, felsőfokú gazdasági végzettség, több éves szakmai tapasztalat. Az irodavezető-helyettes állás Miskolcon minimálisan ezeket követeli meg.