Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a zsalutábla

0
zsalutábla

A különféle építkezések száma jentősen megnövekedett az elmúlt években. A gazdaság ilyen formában komolyan felpörgött, amit a fejlődő technikai fejlesztések szintén támogatnak. Néhány évtizeddel ezelőtt a zsalutábla alkalmazása még korántsem volt annyira bevett szokás mint manapság. A zsaluzat többnyire hulladékokból, vagy deszkákból lett kiképezve, ami olykor szét is esett a nagy betonnyomás hatására.

Az apróbb réseken a cementanyag gyakran kicsorgott kisebb-nagyobb mértékben és a leszedés következtében megesett, hogy a sarkoknál nagyobb darabok váltak le, amiket utólag javítani volt szükség. A sok felesleges munka, vésés, után építés formájában kitolta a határidőket. A zsalutábla ezzel szemben egy olyan minőségi ugrást jelentett, amire kevesen számítottak. A látszóbeton felületek kiképzése egy menetben oldható meg, felesleges után munkálatok nélkül. A zsalutábla egyedi bevonatának hála, ami mindkét oldalán megtalálható, a betontól egyszerűen válik el. A szimpla faanyag a nedvesség hatására általában megdagad.

A zsalutábla használatnál ettől felesleges tartani. A keresztirányban rétegzett farost lemezek még a különösen nagy nyomások megtartására is képes. Többféle méretben rendelhetők meg, így egyszerte nagyobb felületek lefedésére alkalmasak. Legyen szó födémek, vagy falak helyben öntéséről a zsalutábla minden feltételt kiszolgál. Természetesen azért fogyó eszköz, mert bár többször felhasználható, alkalmanként vágni szükséges a helyreigazítás érdekében, így mindig kelleni fog néhány újabb darab belőle, amik a peri.hu weboldalon könnyedén megrendelhetők, kedvező árak kíséretében.

Vélemény, hozzászólás?