Különleges családi program decemberre: karácsonyi fotózás

0

A karácsony az év egyik leginkább várt ünnepe, azonban napjainkban mintha kicsit megkopott volna a varázsa. Egy kicsit az ünnepekre is érvényes a szállóigévé avanzsált mondás, miszerint régen minden jobb volt. Manapság a karácsony egy pillanat alatt elszáll, és csak emlékfoszlányok maradnak róla. Éppen ezért érdemes megörökíteni!

Hol vagy karácsonyi varázs?

Egykor a karácsony a szakadó havat, hóember építést, fagyott utakon való csúszkálást, majd a gőzölgő, forró tea és az ízletes bejgli majszolást jelentette a családtagok körében. Sokan úgy érzik, talán te is, hogy az ünnepek egy szempillantás alatt elrohannak. Huszadikáig az elintéznivalók, az állandó mókuskerék tölti ki a mindennapokat, majd ezt követően ajándékvásárlás, főzés és már kezdődhet is a szilveszter és az újév. A gyerekek esetében még él a karácsonyi varázs, azonban a legtöbb szülőnek csak plusz programok garmadáját hozzák el az ünnepek. Ráadásul a havas táj helyett az enyhe, napos idő vált megszokottá az elmúlt években, így nehéz átszellemülni.

Ugyanakkor nem lehetetlen, hiszen a karácsony lényege a szeretet és az egymásra hangolódás. Olykor csak egy mókás programra van szükség és egy kis dekorációra, hogy a karácsonyi hangulat újra átszője a mindennapokat. Egy jól megépített, hangulatos karácsonyi dekoráció a családdal karöltve megteremti az elveszettnek hitt karácsonyi hangulatot egy karácsonyi családi fotózás keretein belül.

Életre szóló pillanatok megörökítve

A karácsonyi családi fotózás a család minden tagja számára élmény. A kicsik izgatottan, hatalmasra nyílt, csillogó szemekkel nézik a karácsonyfát, a testvérek egymást ölelve mosolyognak egymásra vagy a kamerába, a szülők pedig átszellemülve néznek egymásra. Érdemes a nagyszülőket is elvinni a fotózásra, hiszen amikor az unokák felnőnek és a nagyszülők már csak az emlékezetben élnek tovább, akkor ezek a képek felbecsülhetetlen értékűek lesznek és öröm lesz visszanézni őket.

Fotós és fotó stúdió választás

A szolgáltató és ezáltal a helyszín kiválasztása mindig komoly dilemmát jelent, azonban néhány szempontot figyelembe véve biztosan jól fogsz választani. Sokan követik el azt a hibát, hogy a karácsonyi családi fotózás szolgáltatás esetében csak az ár alapján döntenek. Vannak a piacon igazán olcsó szolgáltatást nyújtó fotósok, azonban az eredményt tekintetében nem feltétlenül jársz jobban, ha a legolcsóbb szolgáltatót választod. Ne feledd, ezek a képek egy életre készülnek! Érdemes nem ezen spórolni.

A másik komoly hiba, ha félinformációkból tájékozódsz, és nem tekintesz meg referencia fotókat. Hiába az ügyes marketing szöveg, ha nincs referencia fotó, az mindenképp baljós előjel. Egy profi fotós, aki büszke a munkájára, biztosan rak ki képeket az online felületére, sőt kérés esetén mutat plusz fotókat.

Ha szeretnéd megörökíteni az ünnep meghitt pillanatait egy karácsonyi családi fotózás keretein belül egy igényes stúdióban, akkor ajánljuk a DomiArt Photo Stúdiót mindenképp nézd meg. A karácsonyi családi fotózást akár ajándékba is adhatod, amivel biztosan nagy örömöt okozol a megajándékozottnak!

Vélemény, hozzászólás?